Västerås!

Va som sagt i Västerås igår!
Ikea och hööks :)
Råkade gå till rea korgen på hööks och hitta detta träns.. Som de säljer ut för de ska sluta med de.. De allra sista bruna i cob!! Jag sprang till mamma kan man ju säga... Sen när vi va på Ikea gick vi in på city gross, de har en häst avdelning och där hitta jag mina stigbyglar med rosa plattor!
Tränset ser dock svart ut.. Hon kommer bli skit snygg i de!
Lite muppiga bilder på Jessie :)

Ramlat av!

Haha! Mycket att berätta nu!
Ramlat av Jessie..;)
Åkte runt med sadeln och tog emot mig med handleden på staketet och stuka den ;)
Så red inte på 1 vecka..
Har nu vart med pojkvännen i 5 dagar, måste passa på nu innan jag åker.. Då blir de som innan lovet.. Träffas på helger :/
Så just nu håller vi på att inhandla massa saker som jag ska ha på mitt rum på internatet! Jessie skoddes idag också, måste åka till bidermans och köpa gräsbrodd så jag har till skolan. Imorgon blir de Ikea och erikslund och shoppa! In på hööks och kolla på allt nytt! På Ikea ska de köpas in resten av sakerna. Hitta gardiner, överkast och täcke på jysk idag. Det kommet bli lila på mitt rum! Kommer lägga upp bilder när allt har fixat sig på skolan!
Söndag em/kväll åker vi till skolan och flyttar in både jag och hästen!:)
Bild på min handled! Den börjar bli fin nu!:)

Sorry!

Hej! Har haft fullt upp sen jag fick Jessie. Men det flyter på bra faktiskt! Äntligen har jag snart fixat allt för gymnasiet!! Ska ju till örebro! Om det är nån som ska gå där/går där kan du gärna säga till! Kan vara kul att veta nån iallafall! Jessie ska såklart med! Sen bo på internat!
Imorgon ska jag till gröna lund med mina tjejkompisar! Kanske pojkvännen!
Jag har inte så mycket bilder på henne men det fixar vi snart! :D
 
/ Emma

RSS 2.0