Till salu!

Säljer min Förbygel då jag ska köpa en i full. Brun inte mycket använd. Endast gjord några extra hål. Finns i Eskilstuna men kan skickas. 350 kr! Storlek ponny passar c-d kanske liten nätt storhäst!:) Jessie är lite grövre än Sheynne så behöver en större :)

Jetsetter - Jessie <3

Min bara min!

Väntan!

Hej! Just nu sitter jag i fikarummet i stallet och väntar.. kollade fel buss när jag skulle till tova.. så ska gå om typ 20 min om mamma inte hinner komma tillbaka från ridturen. Idag hämtade de Sheynne, allt gick bra tills vi skulle lasta.. Alltid ska de va något! Hon ville väl bara testa oss lite, men till slut gick hon på! Nu ska jag ju till Tova och vi ska dampa lite, imorn ska vi till Lager 157 om min syster orkar. Annars tar vi bussen till hem till mig och dampar mer! Äter, kollar film o dampar mer!! sen sova liiiite, Och på måndag blir de nyköping!! Funderar på att kanske censuera ut en bild på h*n och lägga upp.. ;) Ha de bra, mer uppdatering ikväll! :) En diss från mig för att bussarna går så dåligt på helgerna!
 
 

Åka buss!

Hej! Kan inte låta bli att inte blogga än!! Just nu sitter jag på bussen på väg hem från min pojkvän som bor i Nyköping! Åkte dit igår och vi gjorde inte så mycket, va med hans sysslingar som jag för övrigt inte fattar ett jota av vad de säger.. Norska.. Sa Vaa? Typ hela tiden! Haha :) så gick vi ut och fiska, eller jag fiska inte men jag var med och var social och blev uppäten av myggen :( så åt vi jätte sent.. Halv 12 på natten åt vi kvällsmat! Var väl igentligen tänkt att jag skulle ridit idag, de hämtar ju Sheynne imorn! Men de blir lite sent för jag är i stan typ halv 8. Men sen drar jag till Tova imorgon och sen på söndag blir de lager 157 i hälleforsnäs och kanske göra nån videoblogg? Måndag ät de provridning nummer 2... Jag har bestämt mig iaf! Jag vill ha h*n! Lägger upp bild så fort allt är bestämt!! Ha en super fredag kväll med fredagsmys! Emma :) Såhär är Sheynne i markhantering.. Hon sover :) kolla vad jag fick av min pojkvän från Cypern!

Så kan de gå!

Ridturen jag tog när Sheynne kom hem slutade såhär! Haha glömde spänna gjorden... :)

saknat TeamSS!!

HejHej!
 
Nu är vi ju här igen!
och massa har hänt sedan dess..
 
Jag har ridit på 6 nya hästar den här sommaren ännu
och ska snart byta stall..
Till ett stall med enorma träningsmöjligheter, terrängbana, ridhus, belyst ridbana och spolspila och mycket mer!
Jag och groggy har kommit en bra bit till våra mål, snart är vi där :)
ska komma ut på lite tävlingar!
jag går från hoppryttare till dressyrryttare allt mer..
även lite nya trix kan Groggy nu!
 
Kommer berätta mer vart efter tänkte jag ;)
 
i morgon ska jag iaf till bidermans, så får se vad jag får med mig hem (a)
ni får nog bilder i morgon !
Efter det ska jag till ett stall och rida två hästar och sedan te Groggy och mocka & borsta på han för han har vilodag i morgon..
På fredag ska jag nog longera han eller gå en promenad ? hm.. får tänka lite på det ;)
 
aja.. nu måste jag sova :/

groggy kan nu..
 
Stegra från ryggen och marken..



Hov


Yoga


Buga

Kan inte vänta!

Hej på er!
Jag kan inte vänta med att blogga! Tänkte berätta lite vad som hänt under tiden bloggen har varit nere!
Jag hade kvar Sheynne och fortsatte rida henne. Hon har vart till salu hela tiden. Ifall den rätta skulle dyka upp!
Jag tränade hela tiden för tränare i hoppning och det gick framåt! Jag började acceptera farten! Så jag bestämde mig för att va med på en P&J i Maj! Det var klubbtävling så jag bestämde mig för att vara med, haha visste att jag hade en chans eftersom hon är jävligt snabb och vändbar! Så var jag lite orolig över hur de skulle gå att hoppa en linje, 5-6 galoppsprång mellan hindren. Så vi tränade massor på det hemma! Det gick bättre och bättre.. ibland vart de 3 språng ibland vart de 8... knas ponny de där..
Så kom vi till tävlingen och hinder nummer 1 & 2 var de 5-6 galoppsprång mellan.. Mamma sa "låt henne gå själv, du vet att hon fixar de åt dig!" Sagt och gjort.. Hinder nummer 1 gick kalas! sen gick det jäääääävligt fort.. Vart 3 språng och så flööög hon.. Bara de att jag flög jag med!
Ni får se de hela här! dock vart de inte så bra, Eve vart skit chokad!
Så vackert va de! Jag gjorde illa nacken litegrann bara! sen känner jag om några stenar från min hjälm lossnat med tanke på att jag landa på bakhuvet!
 
Jag vart lite rädd såklart med tanke på hur jag landa osv.. Denise slängde upp mig i sadeln och in till framhoppningen då de inte va nån där och så tvinga hon mig att hoppa! Så fick jag hoppa utan tävlan bara för att hoppa banan! Med många volter..
 
Då vart de bestämt. Hon åker ut på ny annons!
Jätte många nappade på henne.. Men jätte många som va typ 12 år och bara hade ridit på ridskola och de här skulle bli första hästen. Jag sket i att svara på dem helt ärligt..
Så kom det en tjej och provred, de funka bra och de ville komma igen.. Så efter andra gången bestämde de sig att de ville ha henne om de fick öppet köp 2 veckor. Sagt och gjort! Vi besiktigade henne och de tog hem henne! fick för övrigt vänta 5 timmar på veterinären :) jätte skoj! Så åkte min snutta.. Jätte ledsen såklart.. Efter 1 ½ vecka ringde de och sa att de inte ville ha henne.. Så nästa dag kom dom med henne.. usch vad arg jag var! Samma dag som de ringde la vi ut annonsen igen! 20 över 9 på kvällen ringde de en mamma och bestämde att de skulle komma dagen då hon kom. Jag tyckte mamma var dum i huvet eftersom jag inte visste hur Sheynne skulle vara när hon kom hem. Men jag hann rida innan de kom en kortis och bara kände efter lite. Till slut kom de från Motala och kolla på henne. Och köpte henne! Verkar hel dumt, men de va sten säkra och jag och mamma med! Hon var super duktig och lyssnade på mig och gjorde som jag sa. Hoppade och hon tyckte bara de var kul och sen förstod hon att det här kommer ta tid att få att funka, men att det är helt säkert värt de!
Så på lördag åker min snutt till Motala! Och på måndag kommer troligen min nya! Ska provrida en gång till och min tränare är med, Tova är också med och fotar!! Så går allt som de ska har jag en isabellskäck med hem!! Mer om h*n får ni veta sen! :D
bjuder på fina bilder på Sheynne!
 
/ Emma :)

TeamSS är tbx!

Hej, nu ska vi snart starta upp TeamSS på nytt..
så efter den 23 juli kommer vi med massa nyheter ;)
 
Nya hästar, nya stall & framför allt nya mål!

RSS 2.0