drog...

Jaaa som rubriken säger...
Red Minus först på banan en sväng sen ut och trava nästan hela tiden så han fick sträcka ut och sen galopp, dååååååå drog han... prova o ta i högertygel, ingenting... vänster, ingenting... då vart det vänster tygel mot halsen och spöt på bogen och sen vänsterskänkel på... dåå stanna han... men det var lixom isgata... inte så kul!
Men han är ändå världens bästa häst!

Inget mer o säga nuuu, hejdooo :D



Kommentarer
matilda b

Stackars häst.. Han har säkert ont eller något, o du misshandlar han för att han ska stanna.. seriöst :/ en häst gör ingenting med flit, han gör inte så för att han vet att du ska dra han i munnen o slita o rycka o slå han.. åh alla hästar har de fan inte bra :(

2011-03-02 @ 21:48:51
Emma TeamSS

Ehh, han är nyligen behandlad av en eqiuterapeut, har har nt ont alls! han är bara glad, rycker och sliter i munnen? nej, skulle jag verkligen inte göra! Om en häst är glad så visar dom ju det och han är pigg och glad och då drar han, han är en het ponny. misshandlar för o stanna? nej! han har det hur bra som helst veterinärer o tränare tkr att han har det jätte bra! Du känner inte min häst, jag vet hur jag tar hand om den, jag behöver inte din hjälp!

2011-03-04 @ 20:34:35
URL: http://teamss.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0